Stekes ved 180 grader i ca 45 min. Formen 15cm x 7.5 cm.
Enkel sjokoladekake : 250 g sukker - 100 g smør (temperert ) - 2 dl melk - 1 plate kokesjokolade - 2 egg
300 g mel - 3 ts bakepulver - 2 ts vaniljesukker
Rør smør og sukker hvitt. Kok melken opp og hell over biter med kokesjokoladen. Rør til det er smeltet. Pisk eggene lett. Bland alt sammen og ha røren i en smurt form.
Fyllet i kaken har jeg brukt Manuelas sjokolade frosting ( halve pakken ) og blandet det med ca 2 dl pisket krem. Frostingen har en kraftig sjokolade smak, så jeg synes den blir bedre med iblandet krem.
Kaken er dekket med Manuelas hvit frosting.
Pyntet med rosetter av ris-papir som er laget med en Cuttlebug og Jim Holtz Sizzix.
Ha en søt dag...♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar