Matblogstoppen

Matbloggtoppen

søndag 23. september 2012

Pumpkin and cobweb

 
Nå nærmer det seg Halloween, og da er det gøy med litt skumle spiselige godsaker. Har laget pynt til feks. cupcakes som jeg har en tutorial på. Er enkle å lage, ikke så mye hokus pokus.. : )
 

Now it is almost Halloween and it s fun with a little bit creepy edible goodies. Have made decorations  that I have a tutorial on. Are easy to make, not so much hocus pocus.. : )
 
Gresskar: Trill en liten ball og form en liten stilk av marsipan.
Bruk en tannpirker og press forsiktig i marsipanen så det blir " riller "  Lag et hull i toppen og sett i stilken.


Jeg har brukt "spiselig" glitter,men er fint med vanlig mat farge også.
 
Pumpkin: Roll a small ball and form a small stem of marzipan.
Use a toothpick and press it gently in the marzipan, then it becoms a pumpkin shape.
Make a hole in the topp and insert the stem.
I used "edible" glitter, but regular edible color is also fine.
 
Spindelvev: Klipp ut en sirkel av rispapir eller sugar sheet.
Lag tynne streker og sirkel av melisglasur. Glasuren må ikke være for tynn.
Sirkelen: Begynn i midten og fortsett rundt...



Strø over med glitter.
 
Cobweb: Cut a circle of rice paper or sugar sheet.
Layer  thin lines and circle of icing. The icing should not be to runny.
Circle: Starting in the center and continue around...
Sprinkle with glitter.
 
Have a nice day...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar