Matblogstoppen

Matbloggtoppen

fredag 20. desember 2013

Sarah Bernhardt cake in a roasting pan


Tida flyr avsted. Var planen min at det skulle bli julekaker og søte saker nå før jul, men tida strekker ikke alltid til. Det er så mye annet også å henge fingrene i. Men jul blir det vel lell :o)

Har iallefall fått bakt denne kaken som er en Sarah B i langpanne.


Pyntet den med bokstaver av melis. Brukte sjablonger til dette. Lot den bare ligge i stekepanna, klar for å spises. Enkelt og greit.
Men for å være helt ærlig, så synes jeg den klassiske varianten (små runde) smaker mye bedre. Smak og behag...

Oppskriften er fra "Det søte liv".

Og hvis ikke jeg kommer inn her med flere søte saker før jul så
 ønsker jeg dere alle en gledelig jul...♥

Time fly so fast. My plan was that it would be Christmas cakes and sweets before Christmas, but the time fly by so quickly.  There is so much else to do also. But it will probably be Christmas anyway :o)
I have at least been baked Sarah B in a roasting pan.  Embellished with the letters of powdered sugar. I used stencils.

But I think the classic (small round) tastes much better.
The recipe is from "Det sote liv"

And if I do not come back with more sweets before Christmas, I wish you all a Merry Christmas...♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar