Matblogstoppen

Matbloggtoppen

søndag 2. desember 2012

Advent


Endelig Advent, den beste tiden på hele året ( utenom selve julen ). Da skal det pyntes, lages mye godt, handle julegaver... Hm, nå er vel ikke jeg såå glad i å handle julegaver, men å pakke dem inn er en annen sak. Så når ekspeditrisen spør om hun skal pakke inn gaven, sier jeg høflig nei, det trenger du ikke . Det vil jeg nemlig gjøre selv : )

På tallene av marsipan og båndet på kaken har jeg brukt Metallic food paint. Den er super- dekker godt, tørker ganske fort og smitter ikke av.

Ha en fin Adventstid....

Finally Advent. The best time of the year ( except Christmas itself ). Then it shall be decorated, made lots of goodies, shopping for Christmas presents.... Hm, I´m not soo fond of shopping for presents, but wrapping them is another matter. So when the assistant asks if she should pack the gift, I politely say no,you do not. I will do it myself : )

 On the numbers of marzipan and ribbon I have used Metallic food paint. It is super. Covers well, dries fast and is not rubbing off.

Have a nice Advent..

I wish we could put up some of the Christmas spirit in jars and open a jar of it every month.
Harlan Miller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar